Αλκαλικές τροφές που ανανεώνουν τον οργανισμό, απομακρύνουν τις τοξίνες και αναζωογονούν τα κύτταρα

Άγχος, ρύπανση, κούραση, το σώμα σας περνά πολλές δοκιμασίες κάθε μέρα. Θα πρέπει να λάβετε περισσότερα μέτρα για να αναζωογονήσετε το σώμα σας σε κυτταρικό επίπεδο για να ζήσετε μια υγιή ζωή. Στο άρθρο αυτό μπορείτε να γνωρίσετε μερικές αλκαλικές τροφές που θα καθαρίσουν, θα επιδιορθώσουν τα κύτταρα στο σώμα σας και θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα:

1. Μπανάνες

Πλούσιες σε σίδηρο και χαλκό, μπανάνες συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των κυττάρων του αίματος στο σώμα σας. Μπορούν να συμβάλουν στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Είναι επίσης πλούσιες σε κάλιο που βοήθα στη σωστή λειτουργία των μυών, των κυττάρων και της καρδιάς.

2. Πεπόνια

Με υψηλή περιεκτικότητα σε βήτα-καροτίνη και φυτοθρεπτικά συστατικά, τα πεπόνια βοηθούν στη μάχη του σώματός σας κατά των τοξινών. Θα προωθήσουν επίσης την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων και θα ενισχύσουν την προστασία σας από τοξικές ουσίες.

3. Ρίγανη

Η ρίγανη περιέχει σημαντικές οργανικές ενώσεις που μπορούν να προστατεύσουν το σώμα σας από διάφορες ασθένειες και κυρίως εντερικές ασθένειες. Η ρίγανη μπορεί επίσης να επιταχύνει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων, βοηθώντας τον οργανισμό σας να ανακάμψει πιο γρήγορα από μια ασθένεια.

4. Δαμάσκηνα

Η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες κάνει τα δαμάσκηνα μια από τις καλύτερες τροφές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι επίσης γνωστό ότι τα δαμάσκηνα μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο σχηματισμού των καρκινικών κυττάρων στο σώμα.

 

5. Άγριο ρύζι

Το άγριο ρύζι είναι γνωστό ότι προάγει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων. Τα λευκά αιμοσφαίρια είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του σώματός σας. Το άγριο ρύζι περιέχει επίσης σημαντικά στοιχεία που βοηθούν την παραγωγή κολλαγόνου, που είναι απαραίτητο για την επισκευή των κυττάρων, των ιστών και των αιμοφόρων αγγείων.

Δείτε επίσης


Σύντομος σύνδεσμος άρθρου: http://ygeia24.com/?p=551


To Web Hosting του ygeia24.com παρέχεται από τη WebHostON. Χώρος 5 GB σε δίσκους SSD, ταχύτατοι servers σε Ευρώπη και Αμερική, cPanel, FTP, PHP, MySQL. Φιλοξενία απεριόριστων sites (addon domains) σε κάθε λογαριασμό.
Mόλις 1 ευρώ το μήνα! Μάθετε περισσότερα