Μειώστε το βάρος σας με αυγά σαν ιδανικό πρωινό

Όλοι όσοι έχουν διαβάσει άρθρα σχετικά με τη διατροφή γνωρίζουν ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν είστε σε δίαιτα, είναι σημαντικό να λαμβάνετε ένα σωστό πρωινό.

Μεταξύ των διαφόρων τροφίμων που συνίστανται για ένα θρεπτικό πρωινό, ξεχωρίζει το αυγό. Ας δούμε τους λόγους.

Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες:

Το πρωινό πρέπει να είναι ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες πρέπει να μπορεί να μας χορτάσει επαρκώς μέχρι το μεσημεριανό γεύμα. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το πρώτο γεύμα της ημέρας θα πρέπει να έχει αρκετές πρωτεΐνες, και τα καλά νέα είναι ότι ένα αυγό περιέχει 6 γραμμάρια. Επίσης, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, κάνοντας μας έτσι να νιώθουμε χορτάτοι και ενεργητικοί για αρκετή ώρα. Αυτό αποτρέπει τα συχνά… τσιμπολογήματα μεταξύ των κύριων γευμάτων και κατ’ επέκταση βοηθά στην απώλεια βάρους.

Συμπεραίνοντας, όταν είστε πεινασμένοι και χρειάζεστε κάτι για ένα σνακ, φάτε ένα βραστό αυγό. Είναι γρήγορο να προετοιμαστεί και είναι μια χαμηλή σε θερμίδες τροφή που θα σας κρατήσει σίγουρα χορτάτους μέχρι το επόμενο γεύμα.

Δείτε επίσης


Σύντομος σύνδεσμος άρθρου: http://ygeia24.com/?p=575


To Web Hosting του ygeia24.com παρέχεται από τη WebHostON. Χώρος 5 GB σε δίσκους SSD, ταχύτατοι servers σε Ευρώπη και Αμερική, cPanel, FTP, PHP, MySQL. Φιλοξενία απεριόριστων sites (addon domains) σε κάθε λογαριασμό.
Mόλις 1 ευρώ το μήνα! Μάθετε περισσότερα